dissabte, 10 d’agost del 2024

MAR D'ESTIU

Aquest any estrenem festival, el Mar d'Estiu, a Santa Susanna, on el dissabte veurem altre cop Sopa de Cabra. Marxem ja el divendres, ens instal·lem a l'hotel i sortim a donar un tomb. Santa Susanna és bàsicament un conglomerat d'hotels vora el mar, uns entre la via del tren i la platja, i la majoria per darrere la via del tren. Davant aquests darrers hi ha el passeig, amb terrasses de bars i restaurants, per on passejar. Fem un tros amunt i altre avall afins a triar restaurant. Triem Can Suqué, l'hotel Alhambra, on sembla que hi ha actuació en directe. A l'escenari guitarres elèctriques i bateria, així que pinta bé. Ens asseiem per demanar el sopar i esperem que comenci l'actuació. I ho fa amb els acords d'ACDC, seguint amb Queen i fins i tot A-Ha. Després passem fins i tot a La Frontera i La Guardia. Pausa perquè surti l'animador i aquí la cosa comença a degenerar, sonant La Bomba i La Macarena. Quan el grup torna als escenaris, sembla que s'ha contagiat, i el repertori també va degenerant per a les ballarugues.

El dissabte al matí ens arribem fins a Blanes per visitar el jardí botànic. La visita està molt bé, sobretot quan arribes als miradors sobre el mar, però fa calor, així que no allarguem massa la visita. El millor és tornar cap a l'hotel, fer una mica de temps, dinar i migdiada. Després fem un banyet a la platja i ja ens anem a mudar pel concert. Sopem una mica al village del concert, i comença l'actuació.






Diumenge ens llevem i després d'esmorzar anem tirant, no sense parar a La Roca Village, que sempre s'hi troba alguna cosa interessant.


COM ARRIBAR A NURIA 50

Agafar el carrer que porta cap a la residència de Sant Domènec (Avinguda Comte Jaume d'Urgell). Continuar durant poc menys d'un km. ...