dimarts, 18 de juny del 2024

ANDORRA - JAMBO STREET MUSIC

Aprofitant el concert de Gossos en aquest retorn als escenaris, i la seva actuació al Jambo Street Music, agafem altre cop la maleta i cap a Andorra, que sempre ens agrada.

Marxem ben matí per fer la nostra excursió habitual. Aquest cop tornem a la Vall d'Incles, que ja feia temps que no hi anàvem. L'excursió que fem la podeu trobar aquí.
Acabada l'excursió ens n'anem cap a l'hotel Festa Brava, al centre d'Andorra la Vella, i a tocar de la Plaça Guillemó, escenari del concert. Després de descansar una mica fem el típic recorregut de compres per l'Avinguda Meritxell i després de deixar els paquets (quelcom sempre cau) anem cap a la part vella, on hi ha diversos escenaris i grups que ja toquen des de la tarda. Tot seguit sopem, i cap al concert.







L'endemà al matí ens llevem, i ens trobem que els músics han dormit al mateix hotel que nosaltres, doncs en veiem uns quants. Esmorzem i ja anem tirant, que a dinar volem ser a casa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

COM ARRIBAR A NURIA 50

Agafar el carrer que porta cap a la residència de Sant Domènec (Avinguda Comte Jaume d'Urgell). Continuar durant poc menys d'un km. ...