dimarts, 11 de juny del 2024

TALARN MUSIC TASTING

Com a aperitiu del Talarn Music Experience aquest any tenim el Talarn Music Tasting. Hi haurà degustació de vins i menjar, DJs i l'actuació de la Ludwig Band, així que cap allà que anem.
Però per començar una mica d'exercici, així que matinem per arribar fins Espot, on farem una excursió que podeu trobar aquí.

Acabada la caminada anem cap a Tremp, on tenim l'hotel, on després d'una reparadora migdiada, fem un tomb tot fent temps per anar cap a Talarn. Arribats a Talarn ja veiem que la cosa estarà animada, tot ple de cotxes, i sense lloc per aparcar. Bé, sense lloc no. A la que un aparca sobre una vorera, tots hi van darrere, així que no ha estat tan difícil. Ja aparcats anem cap a la plaça on es fa l'esdeveniment i comprem els tiquets pel vi, juntament amb la copa, i anem mirant que es pot menjar en les diferents paradetes, totes de locals de la comarca. Un cop complert aquest primer objectiu, esperem l'actuació de la Ludwig Band, a primera fila, perquè tot i haver-hi gent, s'està ben ample.




L'endemà ens llevem i anem tirant, això sí, no sense parar a esmorzar a la magnífica terrassa de l'Hotel del Llac de Cellers.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

COM ARRIBAR A NURIA 50

Agafar el carrer que porta cap a la residència de Sant Domènec (Avinguda Comte Jaume d'Urgell). Continuar durant poc menys d'un km. ...